FESZTIVÁLSZERVEZŐKNEK
Akár több ezer darabos jegyeladás egyszerűen, gyorsan

MIÉRT AJÁNLJUK FESZTIVÁLSZERVEZŐKNEK?


Több száz fős fesztiváltól, akár a több ezer fős fesztiválig tudsz jegyet, csomagot akár bérletet értékesíteni és minden eladásodról egy statisztikát készíteni rendszerünk segítségével. Egy kattintással létrehozhatsz különböző napi jegyeket, bérleteket, sőt akár early bird akciókat rendezvényedhez. Mindezt belépési és havi díj nélkül teheted meg a funcodewizard jegyértékesítési platformunk segítségével.

ESZKÖZÖK A FESZTIVÁLSZERVEZŐK KEZÉBEN


Jegyértékesítési platformunkat összekapcsoljuk a számlaszámoddal így a jegybevételek automatikusan a megadott bankszámlaszámodra érkeznek. Felületünket könnyedén menedzselheted, tömeges emaileket küldhetsz fesztiválod népszerűsítésére vagy akár a fesztivállal kapcsolatosa információkat oszthatsz meg!

Nincs weboldalad? Sebaj, a funcodewizard jegyértékesítési platformunkat integrálhatod facebook esemény oldaladba is. A rendszer támogatja az online mobilon keresztül történő vásárlást is. De ennél még többet is tud....

KÉRJ AJÁNLATOT

MINDEN PLATFORMON LEGYÉL OTT


A jegyértékesítési platformunk kimutatásai egyértelműen megmutatják, ki honnan jutott el a jegyvásárlásig. Így biztos lehetsz abban, hogy mely vásárlási csatornák amelyek működnek és melyeket kell fejlesztened.

Nem csak egy jegyértékesítési platformot kapsz, sokkal többet annál, egy integráld marketing eszközt adunk, amellyel egy kézben tarthatod az értékesítést, hogy Te csak a szervezéssel foglalkozz.

KÉRJ AJÁNLATOT
 

Kérd ajánlatunkat


    Kérem, bizonyítsa, hogy nem robot. Válassza ki a fát.