KIÁLLÍTÁSOKNAK
Jegyértékesítési rendszer, ami segít tovább népszerűsíteni az eseményeket

MIÉRT AJÁNLJUK
KIÁLLÍTÁS SZERVEZŐKNEK?


Nincs két egyforma kiállítás, mind ahogy nincs két egyforma jegy amelyet rendszerünk segítségével értékesíteni fogsz. Ugyanis mindegyik eseménynek, kiállításnak egyedi arculatot tudsz varázsolni az online jegyértékesítési platformunk segítségével, követve a kiállítás tematikáját.

A pár perc alatt létrehozott kiállítás-eseményeidet a legnagyobb biztonsággal a bankszámlaszámoddal össze tudod kapcsolni, így minden eladott jegy heti, napi bontásban máris rákerül. Sőt a rendszeren keresztül lehetőség van nem csak jegyértékesítésre, de akár ingyenes regisztráció biztosítására is.

Neked nincs más dolgod, csak a kiállítás-eseményed teljes körű szerevezése. A jegyértékesítés pedig pár perc beállítás után máris elkezd dolgozni Neked. Folyamatosan monitorozhatod vásárlóidat. Megtudhatod, hogy honnan, melyik országrészből érkezett a legtöbb eladásod. Hírlevél feliratkozókat tudsz gyűjteni vásárlóidból. Jegyértékesítés tényleg pár kattintással és egy átfogó marketing eszköz, amely csak bevételt hoz kiállításodnak.


RENGETEG INFORMÁCIÓ A LÁTOGATÓKRÓL

 

KÉRJ AJÁNLATOT


Kérjük add meg adataidat, hogy személyre szabott ajánlatot tudjunk Neked készíteni. Megnézzük, hogy egyáltalán jó e Neked ez a rendszer?


    Please prove you are human by selecting the cup.