KONCERTSZERVEZŐKNEK,
ZENEKAROKNAK
SOSEM VOLT MÉG EGYSZERŰBB JEGYET ÉRTÉKESÍTENI

MIÉRT AJÁNLJUK KONCERTSZERVEZŐKNEK, ZENEKAROKNAK?


Szeretjük a zenekarokat, kisebb vagy akár nagyobb klubéletet. Egyszerű választás Nektek, akik folyamatosan szerveztek fellépéséket az ország több pontjára. A funcodewizard jegyértékesítő rendszerünk egy kötetlen, rugalmas alkalmazás amelyet akár weboldalatokba, de ha még nincs saját weboldalatok, akkor facebook oldalatokba illeszthető és azonnal kialakítható a többféle jegy értékesítése. Sőt, jegyértékesítési platformunk nem csak online értékesítést, de még a helyszíni eladást is támogatja.


MIÉRT ELŐNYÖS EZ NEKED?

A JEGYÉRTÉKESÍTŐ PLATFORM


A jegyértékesítői platformunk nemcsak az online értékesítést, de a helyszínit is támogatja.

Jegyértékesítő platformunkat nagyon fogod szeretni, hiszen teljes mértékben az adott koncertre, zenekarra szabható a felülete. Legyen szó egy jó kis pop zenekarról vagy akár egy igazi autentikus metál bandáról. Sőt promó termékeidet is értékesítheted rendszerünkön keresztül legyenek pólóid, cd lemezeid vagy offline anyagaid.

Az eladott koncertjegyek közvetlenül Neked érkezik heti elszámolás alapján. A későn befolyt összegek miatt sem aggódnod. Neked csak a koncertszervezéssel kell foglalkoznod, a funcodewizard jegyértékesítési platformunk pedig azt teszi amit tud. ELAD!

JEGYKEZELÉS POFONEGYSZERŰEN

 

KÉRJ AJÁNLATOT


Kérjük add meg adataidat, hogy személyre szabott ajánlatot tudjunk Neked készíteni. Megnézzük, hogy egyáltalán jó e Neked ez a rendszer?


    Please prove you are human by selecting the cup.