SPORTRENDEZVÉNYEK
KEZELJ TÖBB EZER SZURKOLÓT EGY HELYEN

MIÉRT AJÁNLJUK SPORTRENDEZVÉNY SZERVEZŐKNEK?


Jegyértékesítő platformunkat nagyon fogod szeretni, hiszen teljes mértékben az adott sporteseményre szabható a felülete. Legyen szó akár teremfociról vagy kézilabda meccsről.

Sporteseményeidre pár kattintás után elkészítheted jegyeidet, akár külön vagy akár bérletként is be tudod állítani a jegyek típusát. Sőt szurkolói adatbázist tudsz létrehozni rendszerünkben, akiket később akciós jeggyel de akár sporteseményeid hírlevéllel is meg tudsz szólítani. Amennyiben ez nem lenne elég egy nagyszerű online jegyértékesítési rendszer használatához, akkor értékesítsd kedvenc csapatot mezeit vagy termékeit is, ezt is meg tudod tenni. Sőt hely jegyeket is tudsz értékesíteni.


TOVÁBBI ELŐNYEI A RENDSZERNEK!

ÉPÍTSD KI ÉS HOZZD ÖSSZE A
SZURKOLÓBÁZIST


A rendszer sajátossága, hogy egyszerűen a meglévő weboldaladba tudod illeszteni. Nem kell hozzá külsős segítség vagy informatikai tudás. Egy nagyon áttekinthető leírás segítségével jegyértékesítési rendszerünk pár kattintással a weboldalad online értékesítési felületévé válik.

Az eladott sportesemény jegyeladása közvetlenül Neked érkezik heti elszámolás alapján. A későn befolyt összegek miatt sem aggódnod. Neked csak a sportesemény szervezésével kell foglalkoznod, a funcodewizard jegyértékesítési platformunk pedig azt teszi amit tud, ELAD.

AJÁNLATOT KÉREK
 

Kérd ajánlatunkat


    Please prove you are human by selecting the car.